Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TYNNER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Amerikansk terpentin 1 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris

  Fin Fyr 1 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris
  Fin Fyr, 1 liter Fin Fyr fra Blåtind er brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Fin fyr er helt luktfri og er et utmerket valg for kokeapparater som drives av rødsprit.

  Rødsprit, 1 ltr.

  Logg inn for å se din avtalepris
  Blåtind Rødsprit er et norsk kvalitetsprodukt utviklet siden 1932. Utmerket som brennvæske for spritapparater, parafin til kokeapparat, lampeolje og tennvæske. Egner seg også til avfetting, flekkfjerning, rensemiddel og som frostsikring i VVS-systemer.

  Seajet Tynner E . 1 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris

  White spirit 1 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris
  Blåtind er kvalitetsprodukter utviklet siden 1932. Produktserien inneholder de viktigste og mest brukte kjemikaliene nordiske forbrukere benytter til vask/rengjøring av hus og hytter. Serien er nøye sammensatt med de beste kvalitetene til de ulike bruksområdene. Produktene er nøye testet og utprøvd, og Wilhelmsen Chemicals arbeider kontinuerlig med R&D for å alltid gjøre produktene best mulig, samtidig å være langt fremme for å ivareta miljø, helse og sikkerhet. Dette gir igjen brukeren produkter som de kan stole på.Blåtind Kraftvask benyttes på flater som skal behandles eller males Blåtind Husvask benyttes for vask av hus de gangene huset ikke skal males Blåtind Terrasserens benyttes for å vaske rent treverk og bidrar til å lysne fjerne beis og olje. Blåtind Sopp og algedreper benyttes for effektiv fjerning av sopp og alger utendørs. Brukes etter rengjøring, men før maling. Blåtind Penselrens benyttes for rengjøring av alle typer malervektøy Blåtind White Spirit benyttes som tynner til oljebasert maling og lakk. Også egnet for rengjøring av malerutstyr og lakkfjerner. Blåtind White Spirit Lavaromat har samme bruksområde som ordinær White Spirit, med svakere lukt og flammepunkt. Produktet er ikke like kraftig som ordinær White Spirit, men er mer miljøvennlig.

  White Spirit 4 ltr - Blåtind

  Logg inn for å se din avtalepris
  For rengjøring av pensler og malerverktøy eller for tynning av maling.

  TYNNER

  produsenter