Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TUBER OG VANNSPORTLEKER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Quicksilver Fast funtube 2 personer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Tubering fra Talamex for 2 personer! Dimensjoner: 145 x 193 cm Max vekt 2 personer: 154 kg Minumum bruddstyrke slepetau: 1077 kg Lengde slepetau: 15 meter Maxfart båt: 30 km/t NB, ikke med pumpe og slepetau.

  Quicksilver Fire funtube 1 person

  Logg inn for å se din avtalepris
  Tubering fra Talamex! Inkluderer pumpe, slepetau og hurtigkobling. Diameter: 137 cm Maksfart båt: 30 km/t Maks antall i tube: 1 person Maksvekt person i tube: 77 kg Minimum bruddstyrke slepetau: 680 kg Lengde slepetau: 15 meter

  Slepetau Jobe til tube/slepering 15 meter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Slepetau. Passer til tube/slepering. Lengde: 15 m Tykkelse: 7 mm Bruddstyrke: 1077 kg

  Slepetau til tube, 3-4 personer 18 meter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Slepetau for de største tubene. 18 meter

  SUP-brett SupTech 320

  Logg inn for å se din avtalepris
  SUP Tech 320 er et flott allround padlebrett for hele familien. Med dette brettet i arsenalet åpner mulighetene seg for et hav av aktiviteter: lek i bølger, hygge for familien eller en lengre padletur. Med SUP Tech brettene får du virkelig verdi for pengene. Brettet er 320 cm langt og 15 cm tykt så det tåler godt tyngre brukere, samtidig som lette brukere finner det stabilt og romslig. Det følger med bag, pumpe, rep kit og padleåre.

  SUP-brett SupTech 365

  Logg inn for å se din avtalepris
  SUP Tech 365 er et perfekt touring brett. Konstruert for å gi ekstra god fart samtidig som det er meget stabilt og behagelig å padle. Brettet er veldig enkelt å bruke, selv for nybegynnere, men også gøyalt for de mer erfarne som liker fart og spenning. Brettet har en lengde på 365 cm og tykkelse på 15cm gjør det også velegnet for tynge brukere. Det følger med bag, pumpe, rep kit og padleåre.

  Tahaa kit Oppblåsbar kayak/kano

  Logg inn for å se din avtalepris
  Leveres med KB Hobby 250 universalpadleåre (kan deles i to padleårer) og Backpack-system. Det vil si at Tahaa med enkle grep kan gjøres om til en ryggsekk, noe som er genialt på transportetapper. Beregnet for to personer. 3 luftkammer. Bæreevne: 180 kg Størrelse: 312 x 92 cm Transportstørrelse: 61 x 41 x 24 cm Vekt: 8,8 kg

  TUBER OG VANNSPORTLEKER

  produsenter