Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TROLLGARN

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Toggegarn 1,5x4 63mm 1,5m Orange 60 meter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Danske trollgarn, også kalt toggegarn. Disse fisker svært effektivt, og det er mang en fisker som sverger til toggegarn fremfor vanlige trollgarn. Toggegarn har stormasker på begge sider av småmaskene, og har en korkline som er 10 meter kortere enn blylinen. Den kortere korklinen gjør at garnet fisker mer effektivt.

  Toggegarn 4,5m dyp 60 meter | 1,5x5 63mm 51md

  Logg inn for å se din avtalepris
  Toggegarn/ danske trollgarn, ekstra dype (4,5m) gjerne for fiske på litt dypere enn vanlig dybde ved bruk av trollgarn. Disse fisker svært effektivt, og det er mang en fisker som sverger til toggegarn fremfor vanlige trollgarn. Toggegarn har stormasker på begge sider av småmaskene, og har en korkline som er 10 meter kortere enn blylinen. Den kortere korklinen gjør at garnet fisker mer effektivt. Tråd: 1,5 x 5, maskestr 63mm. Korkline med ekstra flyt og blyline med ekstra tyngde.

  Toggegarn 4,5m dyp 60 meter | 1,5x5 70mm 45md

  Logg inn for å se din avtalepris
  Toggegarn/ danske trollgarn, ekstra dype (4,5m) gjerne for fiske på litt dypere enn vanlig dybde ved bruk av trollgarn. Disse fisker svært effektivt, og det er mang en fisker som sverger til toggegarn fremfor vanlige trollgarn. Toggegarn har stormasker på begge sider av småmaskene, og har en korkline som er 10 meter kortere enn blylinen. Den kortere korklinen gjør at garnet fisker mer effektivt. Tråd: 1,5 x 5, maskestr 70mm. Korkline med ekstra flyt og blyline med ekstra tyngde.

  Toggegarn 4,5m dyp 60 meter | 1,5x5 78mm 41md

  Logg inn for å se din avtalepris
  Toggegarn/ danske trollgarn, ekstra dype (4,5m) gjerne for fiske på litt dypere enn vanlig dybde ved bruk av trollgarn. Disse fisker svært effektivt, og det er mang en fisker som sverger til toggegarn fremfor vanlige trollgarn. Toggegarn har stormasker på begge sider av småmaskene, og har en korkline som er 10 meter kortere enn blylinen. Den kortere korklinen gjør at garnet fisker mer effektivt. Tråd: 1,5 x 5, maskestr 78mm. Korkline med ekstra flyt og blyline med ekstra tyngde.

  Toggegarn 10 omfar (1,5 x 4)

  Logg inn for å se din avtalepris
  Dette garnet har blitt veldig populært i senere år, og er en type dansk trollgarn, med stormasker på hver side av garnbussen. Lengde: 50 meter. Fisker utroligt godt, og er lettere å rengjøre enn et klassisk trollgarn i nylontråd. Laget i orange sene 1,5*4, 10 omfar (63 mm). Høyde på garnet er 1.5 meter

  Trollgarn 1,5x5 63mm | 25md blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Blått trollgarn, fisker spesielt godt på sand og steinbunn. Med trollgarn treffer man bredt blant fiskearter, og man kan blant annet få torsk, lyr, breiflabb, steinbit, krabbe og flyndre. Dette garnet har blå tråd 1,5x5, 63mm masker og er 25 masker dyp (ca 2 meter).

  Trollgarn 1,5x5 63mm | 25md brun

  Logg inn for å se din avtalepris
  Rødt trollgarn, fisker spesielt godt i tang og tare langs land og på grunner. Med trollgarn treffer man bredt blant fiskearter, og man kan blant annet få torsk, lyr, breiflabb, steinbit, krabbe og flyndre. Dette garnet har brun tråd 1,5x5, 63mm masker og er 25 masker dyb (ca 2 meter).

  Trollgarn tråd nr 3 | 63mm 25md blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Trollgarn i blå farge som fisker spesielt effektivt på sand og steinbunn. Med trollgarn treffer man bredt blant fiskearter, og man kan blant annet få torsk, lyr, breiflabb, steinbit, krabbe og flyndre. Dette garnet har blå tråd nr 3 (nylontråd), 63mm masker og er 25 masker dyb (ca 2 meter).

  Trollgarn tråd nr 3 | 63mm 25md brun

  Logg inn for å se din avtalepris
  Rødt trollgarn, fisker spesielt godt i tang og tare langs land og på grunner. Med trollgarn treffer man bredt blant fiskearter, og man kan blant annet få torsk, lyr, breiflabb, steinbit, krabbe og flyndre. Dette garnet har brun tråd nr 3 (nylontråd), 63mm masker og er 25 masker dyb (ca 2 meter).

  TROLLGARN

  produsenter