Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TREBEHANDLING

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Hempel Teak Cleaner 750 g

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hempel Teak Cleaner er et rengjøringspulver til teak. Spesielt godt egnet til store områder som dekk. Fjerner smuss og gir en ren overflate.

  Hempel Teak Colour Restorer 0,75 l

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hempel Teak Colour Restorer er en pigmentert teakolje som inneholder muggsopphemmende midler for å forhindre misfarging.

  Imprex Tretjære (brun) 3 L

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lys vannavvisende spesialtjære tilsatt tallbekolje. Gjennomsiktig ved påføring i tynnere lag. Tjæren herder over tid. Brukes spesielt til impregnering av gammelt treverk.

  Linolje kokt kaldpresset - 1L

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kokt linolje kokes egentlig ikke i bokstavelig forstand, men varmes opp i lukkede kar samtidig som oksygen (og noen ganger også tørkemiddel) tilsettes slik at den oksiderer raskere. Den kokte linoljen har høyere viskositet (er tykkere) enn den rå og er dermed et godt bindemiddel for maling. Kaldpresset kokt linolje brukes til overflatebehandling av tre og som et bindemiddel og fortynningsmiddel

  Linolje Rå kaldpresset 1L

  Logg inn for å se din avtalepris
  Rå kaldpresset linolje brukes til lasur, behandling, imprengnering av treverk og båter. Meget god inntrengning i treverk. Kan også brukes til ferniss og til tynning av linoljemaling. Tørketid ca 1 uke med sikkativ.

  TREBEHANDLING

  produsenter