Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TILBEHØR EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Beskyttelseshette til hurtigbrakett MC W - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Beskyttelsesdeksel laget av slitesterk teksturert vinyl som beskytter koblingspanelet for vann og skit. Passer til de fleste modeller.

  Gjennomgående bronsesvinger XTH 9 20 - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris

  GT 15M IH In-hull Transducer

  Logg inn for å se din avtalepris
  GT15M-IH-svingeren er ideell for båteiere som ønsker å installere svingeren på innsiden av et glassfiberskrog og ikke på hekken der kavitasjon kan forårsake problemer. Den kan brukes på skrog med en bunnreisvinkel fra 0 til 25 grader, og er utmerket for båteiere som kjører i høy hastighet, og som samtidig ønsker å opprettholde nøyaktige dybdeavlesninger.

  GT21 - TM,Xdcr,8pin:50/200,DV

  Logg inn for å se din avtalepris
  Denne hekkmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt og CHIRP DownVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse og tøffe forhold.

  Hekksvinger XNT 9 QB 90 T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Quadrabeam hekksvinger for ekkolodd med Quadrabeam. De 4 strålene dekker hele 90 grader, to kjernestråler på 20 (200kHz) og 60 (83kHz) grader, og 2 stråler ut til hver side på 45 (455Khz) grader. Quadrabem egner seg best på grundt vann (ned til 70m), de to kjernestrålene kan gå ned til 450m på enkelte modeller. Den har temperaturføler, og leveres med hekksvingerfeste.

  Hekksvinger XNT 9 SI 180 T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Humminbird XNT 9 SI 180 T er en kompakt Dual/Side Imaging hekksvinger.Den har temperaturføler, og leveres med hekksvingerfeste.

  Humminbird Beskyttelsesdeksel Neoprene UC M

  Logg inn for å se din avtalepris
  For produkter i Piranha Max 100-serien. Laget av stretch neopren.

  Humminbird beskyttelsesdeksel til Helix 5 UC H5

  Logg inn for å se din avtalepris
  Et beskyttelsesdeksel i neopren for Humminbird HELIX 5 i fargen sort. *Dekselet vil ikke passe dersom du har felt inn skjermen i dashbordet.

  Humminbird beskyttelsesdeksel til Helix 7 UC H7

  Logg inn for å se din avtalepris
  Et beskyttelsesdeksel i neopren for Humminbird HELIX 7 i fargen sort. *Dekselet vil ikke passe dersom du har felt inn skjermen i dashbordet.

  Nav + NU+ SD - Navionics

  Logg inn for å se din avtalepris
  Navionics + Elektronisk sjøkart, leveres på en tom brikke som inneholder en kartkode, på denne brikken kan et Nav+ kartområde lastes ned fra Navionics sine hjemmesider. Kartet er det samme som Nav+, men har i tillegg SonarCharts som fungerer på mange av innsjøene i Norge og Sverige.

  NAV+ 49XG SD Kart - Navionics

  Logg inn for å se din avtalepris
  Navionics+ Elektronisk sjøkart, leveres på ferdig programmert brikke. Inneholder også tidevannstabeller og havneinformasjon. Om kartet registreres innen to måneder etter at det ble tatt i bruk, har de 12 måneders gratis oppdatering.

  Nav+ NU+CF - Navionics

  Logg inn for å se din avtalepris
  Navionics + Elektronisk sjøkart, leveres på en tom brikke som inneholder en kartkode, på denne brikken kan et Nav+ kartområde lastes ned fra Navionics sine hjemmesider. Kartet er det samme som Nav+, men har i tillegg SonarCharts som fungerer på mange av innsjøene i Norge og Sverige. Med sonar Charts kan du laste opp dybdedata fra ditt Humminbird instrument til Navionics, og etter 24 timer kan du laste ned det samme kartområde med mer detaljert dybdeinformasjon. Et fint hjelpemiddel for å finne de beste fiskeplassene, eller for å kunne navigere tryggere på innsjøene.

  Oppdatering SD-Brikke - Navionics

  Logg inn for å se din avtalepris
  Modell SD/Mikro-SD = Secure Disk kort/Mikro SD-kort. Har du et eldre Gold kart eller Silver kart på brikke og ønsker å få med deg de siste endringene langs kysten, må du nå kjøpe Navionics Updates. Dette er en ny brikke som tillater deg å åpne og laste ned 1 kartområde. For de med Silver, så vil det gamle området fortsatt ligge på gamle brikken slik at denne fortsatt kan brukes hvis du ønsker å bevege deg utenfor ditt nye kartområde.

  TILBEHØR EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  produsenter