Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  TILBEHØR EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Beskyttelseshette til hurtigbrakett MC W - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Beskyttelsesdeksel laget av slitesterk teksturert vinyl som beskytter koblingspanelet for vann og skit. Passer til de fleste modeller.

  GT 15M IH In-hull Transducer

  Logg inn for å se din avtalepris
  GT15M-IH-svingeren er ideell for båteiere som ønsker å installere svingeren på innsiden av et glassfiberskrog og ikke på hekken der kavitasjon kan forårsake problemer. Den kan brukes på skrog med en bunnreisvinkel fra 0 til 25 grader, og er utmerket for båteiere som kjører i høy hastighet, og som samtidig ønsker å opprettholde nøyaktige dybdeavlesninger.

  GT21 - TM,Xdcr,8pin:50/200,DV

  Logg inn for å se din avtalepris
  Denne hekkmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt og CHIRP DownVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse og tøffe forhold.

  Hekksvinger XNT 14 74 T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  For sportsfiskeren som ønsker og fiske på dype vann tilbyr Humminbird XD serien en hekkgiver som klarer et dyp på over 900 meter. En frekvens på 50kHz og en konvinkel på 74° gjør dette mulig. Giveren har også en frekvens på 200kHz med konvinkel på 20° for bedre detaljer på grunnere vann.

  Hekksvinger XNT 9 QB 90 T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Quadrabeam hekksvinger for ekkolodd med Quadrabeam. De 4 strålene dekker hele 90 grader, to kjernestråler på 20 (200kHz) og 60 (83kHz) grader, og 2 stråler ut til hver side på 45 (455Khz) grader. Quadrabem egner seg best på grundt vann (ned til 70m), de to kjernestrålene kan gå ned til 450m på enkelte modeller. Den har temperaturføler, og leveres med hekksvingerfeste.

  Hekksvinger XNT 9 SI 180 T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Humminbird XNT 9 SI 180 T er en kompakt Dual/Side Imaging hekksvinger.Den har temperaturføler, og leveres med hekksvingerfeste.

  Hekksvinger XT 14 74 HDSI T - Humminbird

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hekksvinger HD Aktermontert HD Side Imaging giver for Humminbird-enheter med 14-stiftskontakt utrustet med Side Imaging. Utrustet med spesielt 50kHz element for en rekkevidde på nesten en kilometer.

  Humminbird Beskyttelsesdeksel Neoprene UC M

  Logg inn for å se din avtalepris
  For produkter i Piranha Max 100-serien. Laget av stretch neopren.

  Humminbird beskyttelsesdeksel til Helix 5 UC H5

  Logg inn for å se din avtalepris
  Et beskyttelsesdeksel i neopren for Humminbird HELIX 5 i fargen sort. *Dekselet vil ikke passe dersom du har felt inn skjermen i dashbordet.

  Humminbird beskyttelsesdeksel til Helix 7 UC H7

  Logg inn for å se din avtalepris
  Et beskyttelsesdeksel i neopren for Humminbird HELIX 7 i fargen sort. *Dekselet vil ikke passe dersom du har felt inn skjermen i dashbordet.

  Humminbird MHX XNT Monteringsbeslag hekksvinger

  Logg inn for å se din avtalepris
  Humminbird MHX XNT er et monteringsbeslag til hekkmontert svinger. Kompatibel med: HELIX 10, HELIX 12, HELIX 5, HELIX 7, HELIX 9, ICE HELIX, SOLIX 10, SOLIX 12, SOLIX 15, 100 Series, 1100 Series, 300 Series, 500 Series, 600 Series, 700 Series, 800 Series, 900 Series, ION, ONI

  Navionics+ Large, Hele Norge, EU649L, NAEU649L

  Logg inn for å se din avtalepris
  Navionics+ Elektronisk sjøkart, leveres på ferdig programmert brikke. Inneholder også tidevannstabeller og havneinformasjon. Om kartet registreres innen to måneder etter at det ble tatt i bruk, har de 12 måneders gratis oppdatering.

  Oppdatering SD-Brikke - Navionics

  Logg inn for å se din avtalepris
  Modell SD/Mikro-SD = Secure Disk kort/Mikro SD-kort. Har du et eldre Gold kart eller Silver kart på brikke og ønsker å få med deg de siste endringene langs kysten, må du nå kjøpe Navionics Updates. Dette er en ny brikke som tillater deg å åpne og laste ned 1 kartområde. For de med Silver, så vil det gamle området fortsatt ligge på gamle brikken slik at denne fortsatt kan brukes hvis du ønsker å bevege deg utenfor ditt nye kartområde.

  PTC UNB2 Portable Conversion Kit

  Logg inn for å se din avtalepris
  Humminbirds praktiske PTC UNB2 bæreveske for Humminbird HELIX 5, HELIX 7, PiranhaMAX og 500/700-serien (krever separat bøylefeste og modifisering av bunnplaten). Perfekt for de som har ett ekkolodd eller kombinert plotter/ekkolodd i båten som ønsker og kunne ta det med på en enkel måte til en annen båt og montere hekkgiveren med sugekoppfeste.

  TILBEHØR EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  produsenter