Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  REGNTØY

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Elka Food Regnjakke/anorakk - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnanorakk i polyamid. Jakken er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Elka Food Regnbukse Polyamid - blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnbukse i polyamid, med strikk i bein. Regnbuksen er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Elka Food forkle - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Elka Food Forkle i blå farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Elka Dysepose m/klap - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hendig dysepose fra Elka for enkel tilgang og bytte av dyser under vasking. Posen har elastisk belte med klips. Posen har dreneringshull. Kan også brukes til oppbevaring av andre mindre redskaper. Matvaregodkjente materialer.

  Elka Pro regnjakke - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnjakke i polyamid. Jakken er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Jakken har hette og lommer i front med klaff. Strikk i ender av ermer. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.

  Elka Pro regnbukse m/knelommer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnbukse i polyamid med selebukser. Buksen er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Buksen har også knelommer for kneputer og strikk i ende av bein. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.

  Elka Food forkle - Hvit

  Elka Food Forkle i hvit farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Plagget er også Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  REGNTØY

  produsenter