Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  Regatta

  Regatta er leverandør av redningsvester og flyteplagg.

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Flytedrakt Regatta Sportline 954

  Logg inn for å se din avtalepris
  Siste generasjons flytedrakt! Markedets letteste, med en overlegen passform og komfort. En svært solid og holdbar flytedrakt med en rekke funksjoner, bl.a forsterkninger på knær, doble tapede sømmer, og ekstra lange glidelåser på beina for effektiv av- og påkledning. Et sikkert valg for både proff- og fritidsbruk!

  Redningsvest Kapt.Sabelt 15-30kg rød Regatta

  Logg inn for å se din avtalepris

  Redningsvest Kapt.Sabelt 5-15kg rød Regatta

  Logg inn for å se din avtalepris

  Redningsvest Regatta Freesafe 170 N Auto

  Logg inn for å se din avtalepris
  Regatta Freesafe er en lett redningsvest designet for maksimal bevegelsesfrihet. Avrundet form med neopren i nakken for økt komfort og støtte. Redningsvestens lunge har en bølgebrytende effekt som leder vannet bort fra ansiktet. Spesifikasjoner: - Automatisk oppblåsbar i kontakt med vann - Separat lunge - Belte med rustfri spenne og selefeste - Sterkt nylon ytterstoff - Neopren i nakken Leveres i en størrelse - fra 40 kg

  Regatta Aquasafe Elite Navy

  Logg inn for å se din avtalepris
  Regatta AquaSafe Elite er en lett og komfortabel oppblåsbar redningsvest i høy kvalitet. Vesten har ytterstoff i slitesterk nylon, og er utstyrt bl.a med et 200 cm justerbart belte med solid klikkspenne, samt mesh-stoff i rygg for økt komfort. D-ring for dødmanns-knapp og fløyte for varsling, samt skrittstropp med "belt-keeper" som hindrer deg i å tråkke på eller sette fast den løse enden sørger for høy grad av sikkerhet.

  Regatta Explorer flytevest 30-50 kg

  Logg inn for å se din avtalepris

  Regatta

  produsenter