Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  PLASTKAR

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  SÆPLAST 160 isolert plastkar

  Logg inn for å se din avtalepris
  Isolert plastkar fra Sæplast uten lokk på 160 liter. Kompakt kar i meget høy kvalitet som fungerer meget godt til håndtering av fisk på båt og på land. Fungerer godt til både fritid og industri. Isolerte dobbeltvegger, og med åpning under for løft med pallejekk eller truck.

  SÆPLAST 220

  Logg inn for å se din avtalepris
  SÆPLAST 220 er en klassisk container i SÆPLAST sitt produktutvalg. Den er liten, allsidig og multi-funksjonell. Den er spesielt godt egnet for ferskmat håndtering og er populær blant sjømatprodusenter og er tilgjengelig i ATP-versjon (sertifisert for kjølt transport) SÆPLAST 220 container er dobbeltvegget med en kjerne av PUR som har en høy isolerende evne.

  Sæplast 380 isolert plastcontainer

  Logg inn for å se din avtalepris
  SÆPLAST 380 er den mest populære blant små containere. Den er egnet for håndtering av fisk om bord i båter og under foredling. Containeren er dobbeltvegget med en solid kjerne av PUR som har en høy isolerende evne. SÆPLAST 380 er tilgjengelig for bruk av jekketralle fra to sider og med gaffeltruck fra alle fire sider. Uten lokk.

  SÆPLAST 65 isolert plastcontainer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sæplast 65 Isolert plastcontainer er en liten fleksibel og lett håndterbar container. Den er ideell for ombordhåndtering i båter med begrenset plass. Produktet er svært populær innen fritidsfiske. Beholderen er dobbeltvegget med en solid PUR kjerne som har en høy isolerende evne. Containeren har hengsla lokk og bærehåndtak. Sæplast karene kan brukes i kjøtt- eller fiske-industrien, som båt container, sjark container, salte kar og for mange andre alternativer.

  SÆPLAST 70 isolert plastcontainer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sæplast 70 isolert plastcontainer er en lett, håndterbar og multifunksjonell container. Den er godt egnet for fersk mat innen næringsmiddelindustrien. Sæplast 70 er dobbeltvegget med en kjerne av PUR som har en høy isolerende evne. Den er ofte brukt ombord i mindre båter pga. størrelsen som gjør den lett å løfte og bære. Lokket er inkludert. Sæplast karene kan brukes i kjøtt- eller fiske-industrien, som båt container, sjark container, salte kar og for mange andre alternativer.

  SÆPLAST J-210 Isolert plastcontainer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sæplast isolert fiskekar, inklusiv hengslet lokk, lokkåpning og låseklemme.

  SÆPLAST lokk 380 liter kar

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lokk til SÆPLAST isolert kar på 380 liter

  PLASTKAR

  produsenter