Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  OLJE

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Hempel Teak Oil 0,75 l

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hempel Teak Oil er en naturlig olje med god inntrengningsevne, som gir enkel rengjøring og motstandsdyktighet mot vær, vann og smuss.

  Hempel Wood Impreg 0,75 l

  Logg inn for å se din avtalepris
  Wood Impreg er en blank alkydolje for bruk på trebåter og hardtre. Gode penetreringsegenskaper gjør det mulig for oljen å mette treverket før påføring av Hempels lakker og malinger. For innvendig og utvendig bruk over vannlinjen.

  Seajet Dekksolje 0.75 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris
  Seajet Dekksolje er en værbestandig oljebasert impregnering med filtrert tretjære, amerikansk terpentin og sopphindrende middel. Seajet Dekksolje brukes utvendig og innvendig, over og under vannlinjen på nye og gamle trebåter av furu, gran, mahogni, teak, eik o.l. Seajet Dekksolje benyttes også til impregnering av utvendige dører, garasjeporter, hagemøbler, terrasser o.l.

  Seajet Impregneringsolje 1 - 0.75 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris
  Seajet Impregneringsolje 1 kan brukes på alt treverk, på gamle og nye båter, utvending og innvendig, over og under vannlinjen. Den brukes til å mette treverket og drive ut all fuktighet. Resultatet blir et stabilt treverk som er umulig for vann og fuktighet å trekke inn i.

  Seajet Impregneringsolje 2 - 0.75 ltr

  Logg inn for å se din avtalepris
  Seajet Impregneringsolje 2 kan anvendes på alle treverk over vannlinjen. Gir en meget blank fin flate som ikke sprekker, flasser eller blir hvit.

  OLJE

  produsenter