Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  NØD OG SIGNALUTSTYR

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Knott til radarreflektor

  Logg inn for å se din avtalepris

  Nødbluss rød

  Logg inn for å se din avtalepris
  Nødbluss rød er et håndholdt nødbluss til bruk nærme kyst og land. Kan sees opp til 2 sjømils avstand om dagen eller på natten. Håndholdt nødbluss brukes når du ferdes nærme kyst/land. Det lyser rødt 15.000 cd i ca 60 sekunder og kan sees i opp til 2 sjømils avstand. Nødblusset kan sees både i dagslys og på natten. Nødblusset leveres med instruksjon på norsk og engelsk samt med forklarende tegninger/skisser. * Solas-godkjent GL 0801. Sertifikat nr av EU typegodkjennelse 24 277-04 Lux.

  Nødrakett m/fallskjerm

  Logg inn for å se din avtalepris
  Nødrakett m/fallskjerm som lyser rødt og varsler om at du er i havsnød. Er nysnlig i opp til 5 sjømils avstand. Kan sees både i dagslys og på natten. Nødrakett med fallskjerm er synlig på lang avstand. Den blir skutt over 300 meter opp i luften og svever langsomt nedover ved hjelp av en fallskjerm. Den lyser rødt 30.000 cd i ca 40 sekunder og kan sees i opp til 5 sjømils avstand. Nødraketten kan sees både i dagslys og på natten. Nødraketten leveres med instruksjon på norsk og engelsk samt med forklarende tegninger/skisser. * Solas-godkjent GL 0801. Sertifikat nr av EU typegodkjennelse 24 277-04 Lux.

  Røyksignal, flytende

  Logg inn for å se din avtalepris
  Flytende røyksignal sender ut oransje røyk i ca 3 minutter. Røyksignalet er meget vellegnet til helikopterredninger - kast blusset så langt opp mot vinden som mulig, så vil røyken være til stor hjelp for en helikopterpilot. Røyksignalet kan kun sees i dagslys. Røyksignalet leveres med instruksjon på norsk og engelsk samt med forklarende tegninger/skisser. * Solas-godkjent GL 0801. Sertifikat nr av EU typegodkjennelse 24 277-04 Lux.

  Signalhorn - pumpe

  Logg inn for å se din avtalepris
  Signalhorn med manuell pumpe. Gir en kraftig lyd som bærer godt. Kan brukes flere ganger og passer perfekt til å ha med i båten for å varsle ved dårlig sikt. God og kraftig signalhorn med pumpe. Ingen bruk av drivgass. Manuelt signalhorn med pumpe. Den vil aldri gå tom, da den kun drives på luft og ikke gass.

  Signalhorn,gass-gassblåse godkjent

  Logg inn for å se din avtalepris
  Gassdrevet signalhorn fra Sistema Mare Marco. Kraftig lyd som bærer godt og gir signalvarsel. Inneholder miljøvennlig drivgass. Gassblåse med rødt horn som gir kraftig lyd på opp mot 122 dB. Denne er fin å ha med i båten slik at man kan gi varsel ved tåke eller dårlig sikt. Gasshorn/Tåkehorn med miljøvennlig drivgass som ikke forurenser eller skader ozonlaget. Veldig kraftig lyd. Mod. TA1-H. Innhold: 200 ml Volum: 122 dB Vekt: 0,32 kg Lengde: 190 m

  Vanntett container, hvit, 15 liter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Vanntett beholder med lokk i plast. Diameter: 240 mm

  NØD OG SIGNALUTSTYR

  produsenter