Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  NÆRINGSMIDDELINDUSTRI

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Elka Food Regnjakke/anorakk - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnanorakk i polyamid. Jakken er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Elka Food Regnbukse Polyamid - blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnbukse i polyamid, med strikk i bein. Regnbuksen er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Elka Food forkle - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Elka Food Forkle i blå farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  Plastermer 46 cm, 16 mikron - Kartong

  Logg inn for å se din avtalepris
  Fleksible plastermer, 46 cm. Elastisk åpning og strikk ved håndleddet. Godkjent for direkte kontakt med alle typer matvarer.

  Plastermer, 60cm, blå - Kartong 1000 stk

  Logg inn for å se din avtalepris
  Plastermer i polyetylen, 60 cm, 25 mikron. Elastisk åpning og strikk ved håndleddet. Godkjent for direkte kontakt med alle typer matvarer.

  Engangshanske matvaregodkjent, nitril blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Mikrotekstur for best mulig grep. Testet og godkjent for ulike kjemikalier. Tåler fett, rensemidler osv. Godkjent til bruk i direkte kontakt med alle typer mat, også fettholdig mat (EN 1186).

  Dispenser for engangshansker

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kraftig pleksiglass dispenser til Granberg engangshansker. Skruer for festing til vegg er inkludert. 25.3 cm lang, 13.6 cm høy og 9.2 cm dyp. Passer til engangshansker 114.770 og 114.940.

  Elka Dysepose m/klap

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hendig dysepose fra Elka for enkel tilgang og bytte av dyser under vasking. Posen har elastisk belte med klips. Posen har dreneringshull. Kan også brukes til oppbevaring av andre mindre redskaper. Matvaregodkjente materialer.

  Skoovertrekk - 100 stk 15 x 40 cm

  Logg inn for å se din avtalepris
  Skoovertrekk i PE, 200 stk per pakke. Størrelse: 15 x 40 cm. (2000 par i hel kartong). Til bruk i næringsmiddel- industri, flåter, fartøy etc. Passer også til beskyttelse av nylagt gulv.

  Engangshansker kjemikale, nitril Chemstar®

  Logg inn for å se din avtalepris
  Testet og godkjent for ymse kjemikalier. Mikrotekstur for best mulig grep. Tåler fett, rensemidler osv. Godkjent for bruk i direkte kontakt med all typer mat, inkludert fettholdig mat (EN 1186). 100 par pr eske/dispenser.

  Kjeledress slakteri u/lommer - POL/BOM Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kjeledress med glidelås i front i god kvalitet for slakteri. Kjeledressen har ingen utvendgie lommer, og passer godt til slakteri knyttet til matsikkerhet. Strikk i midje, armer og bein.

  Vernestøvel PU Bekina Steplite Food S4

  Logg inn for å se din avtalepris
  Vanntett spesialmodell for næringsmiddelindustri, også velegnet for fiskeri, oppdrett etc. - helårsbruk. Sklihemmende egenskaper på keramiske fliser og stålunderlag (SRC). Lett å rengjøre og desinfisere. Tåler olje, fett og blod. Knast på hæl gjør støvelen lettere å ta av. Vekt 745 gram (1 stk str. 42). Normal lest. Vid i skaftet. Utskiftbar 3-lags, fukttransporterende innleggssåle følger med. Tåvernhette i stål.

  Kjeledress næringsmiddelgodkjent, hvit

  Logg inn for å se din avtalepris
  Komfortabel kjeledress med regulering i midjen. Innvendig brystlomme på venstre side, to baklommer med klaff. Justerbar midjevidde med knapp og strikk. Lårlomme med klaff og pennelomme. To sidelommer, tommestokklomme.

  Safeway verneklogg

  Logg inn for å se din avtalepris
  Ekstra lett verneklogg. Kan maskinvaskes på 40ºC. Overdel i slitesterkt, pustende tekstilfiber. Fôret med grå tekstil, antibakteriebehandlet for å motvirke lukt og for bedre hygiene.

  Klogger Eiks u/vern svart

  Logg inn for å se din avtalepris
  Klogg for innendørs bruk på harde gulv med god såle. Uten vernebeskyttelse. Overdel i PU belagt lær. Myk kant over vristen. Myk polstret fotseng med 2 mm aktivt kull og cambrellefô for best mulig svetteabsorbering. Energiabsorberende, oljebestandig såle. Sklihemmende egenskaper på keramisk underlag (SRA). Ikke tåvernhette.

  Elka Pro regnjakke - Blå

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnjakke i polyamid. Jakken er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Jakken har hette og lommer i front med klaff. Strikk i ender av ermer. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.

  Elka Pro regnbukse m/knelommer

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og sterk regnbukse i polyamid med selebukser. Buksen er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Buksen har også knelommer for kneputer og strikk i ende av bein. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.

  Elka Food forkle - Hvit

  Elka Food Forkle i hvit farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Plagget er også Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).

  NÆRINGSMIDDELINDUSTRI

  produsenter