Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  MYGGPRODUKTER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Insektskremmer ThermaCell Halo bordmod.

  Logg inn for å se din avtalepris
  Ny modell av Terasselanternen. Designet er i en estetisk og klassisk stil. Nå kan du nyte uslåelig beskyttelse fra stikkende insekter og stemningsfull belysning utendørs, i hagen eller på terrassen. Terasselanternen skiller seg utenom designet fra vår andre lanterne med bedre lys (batterier følger med)

  Insektskremmer Thermacell MR300 håndholdt

  Logg inn for å se din avtalepris
  ThermaCELL® er det mest effektive myggmiddelet på markedet. Ny modell Hendig, portabel og uten åpen flamme gjør at bruksområdet til ThermaCELL® til stor del er ubegrenset. Et effektivt produkt som er lett å bruke som skaper en insektfri sone på ca 3x3 m. Produktet er uten kabel, luktfri og portabel. Perfekt for uteplasser, terasser, camping, jakt, fisketurer, fjellvandring, båtliv m.m. - ta den bare med dit du trenger den. Apparatet utsondrer et luktfritt myggmiddel i luften som gir opptil 98% beskyttelse. ThermaCELL er beregnet for utendørs bruk. Apparatet leveres med 12 timers myggbeskyttelse.

  Insektskremmer thermacell mr450 håndholdt

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hendig, portabel og uten åpen flamme gjør at bruksområdet til ThermaCELL® til stor del er ubegrenset. Et effektivt produkt som er lett å bruke som skaper en insektfri sone på ca 3x3 m. Produktet er uten kabel, luktfri og portabel. Perfekt for uteplasser, terasser, camping, jakt, fisketurer, fjellvandring, båtliv m.m. - ta den bare med dit du trenger den. Apparatet utsondrer et luktfritt myggmiddel i luften som gir opptil 98% beskyttelse. ThermaCELL er beregnet for utendørs bruk. Apparatet leveres med 12 timers myggbeskyttelse.

  Myggolf Spiral

  Logg inn for å se din avtalepris
  Den originale myggspiralen. Laget på basis av uttrekk fra naturlige krysantemumplanter. Et klassisk sommerprodukt som holder myggen unna. Populært sommerprodukt Basert på krysantemumplanter, ingen gift Basert på krysantemumplanter, ingen gift Inneholder 10 stk spiraler og 3 holdere

  Refill ThermaCell 12 timers pkn. Inneholder 1 gasspatron og 3 matter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Inneholder 1 gasspatron og 3 matter, rekker til ca 12t bruk. Passer Terrasselanterne MR9W og MRXJ Håndholdt

  ThermaCell Refill 4 pk Inneholder 4 gasspatron og 12 matter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Refill til ThermaCell insektskremmer. Inneholder 4 stk 12t pakninger

  MYGGPRODUKTER

  produsenter