Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  MARITIME FAGBØKER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Bok, Lommeguide Til Båtknuter

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lommeguide inneholder de mest nyttige knoper og stikk båtfolk behøver. Boken er liten nok til å puttes i lomma og er vannavstøtende. Antall sider: 17

  Bok, Lommeguide til Sjøfisketakler

  Logg inn for å se din avtalepris
  Denne hendige lille lommeguiden gir deg et utvalg av de beste og mest utprøvde sjøfisketaklene til forskjellige fiskearter og -forhold. Når taklene er satt opp korrekt vil de ikke svikte deg. Tydelige illustrasjoner og enkel tekst tar deg steg for steg gjennom hvert nivå av oppsettsprosessen. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender mens du gjør taklene. Den passer i lommen eller takkelboksen, og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske.

  Kav Stril, Ord og Uttrykk med noko attåt

  Logg inn for å se din avtalepris
  Denne boka inneheld omkring 2200 gamle ord og uttrykk frå strilamålet på Sotra og Øygarden. I vvon om å levandegjera stoffet, er det også tatt med ei lang rekkje artiklar, folkeminne, anekdotar og historier frå livet på strilelandet i gamle dagar.

  So gale at da gaula, Hans Lauvik

  Logg inn for å se din avtalepris
  Boka «So gale at da gaula» er, blant anna, fylt med kåseri og små historiar frå Lauvik si eiga tid som lærar i barneskulen og gullkorn frå barnebarna "Denne boka inneheld konsentrert nynorsk, som er giftig for folket. Typiske symptom er forvirring, jodling og innmelding i Noregs Mållag. Ved overdose: Kontakt Riksmålsforbundet.

  MARITIME FAGBØKER

  produsenter