Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  ISFISKESETT

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Is pilkestang Abu *

  Logg inn for å se din avtalepris
  Abu Garcia Pimpel 2 ble lansert i 1967 og har til i dag vært en av de lengstlevende klassikeren innen isfiske. Ingen over, ingen ved siden. Dens design gjør den meget anvendelig til det meste av isfiske med blink, pimpel og balansepilk. Kommer med korkhåndtak, integrert snelle med 1,6/1 utveksling m/baksperre og frikobling.

  Lawson Icejigger 60

  Logg inn for å se din avtalepris
  Til det grovere isfisket etter arter som gjedde, ørret, storabbor og det meste en kan treffe på dersom en fisker på sjøisen.

  Lawson Ice Jigger 60 + Quick Camaro 610 FD

  Logg inn for å se din avtalepris
  Til det grovere isfisket etter arter som gjedde, ørret, storabbor og det meste en kan treffe på dersom en fisker på sjøisen, er det isfiskestenger med tilhørende sneller som gjelder. Lawson Icejigger 60 fisker du aktivt med, mens Lawson Norwegian 135 Heavy gjerne er meitestangen som rigges og settes ut i et eget hull med nappvarsler. DAM Quick HPN-snellene i forskjellige størrelser er perfekte på isen. Snellene er utstyrt med et anti-reverssystem som sikrer at ikke baksperren kobles fra ved et uhell. Snellene leveres med ferdig påspolt mono, da våt braid fryser.

  ISFISKESETT

  produsenter