Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  GENSER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  VOSS ULLGENSER MED HALVZIP LYS GRÅ

  Logg inn for å se din avtalepris
  Behagelig strikket ullgenser med høy hals og glidelås. Forsterkninger på albuer. Tommelgjennomgrep nede ved ermet. Gir god isolasjon og varme som lag 2 eller som ytterste lag på vår/høst. Kvalitet: 100% ull med forsterkninger på albuer Vask: 40C

  VOSS ULLGENSER MED HALVZIP MØRK GRÅ

  Logg inn for å se din avtalepris
  Behagelig, strikket ullgenser med høy hals og glidelås. Forsterkninger på albuer. Tommelgjennomgrep nede ved ermet. Gir god isolasjon og varme som lag 2 eller som ytterste lag på vår/høst.

  Islender hvit

  Logg inn for å se din avtalepris
  Ull er en avgjørende faktor for en innholdsrik og behagelig opplevelse. Fantastiske opplevelser kan bli ødelagt av dårlig bekledning. Våre gensere er laget av norsk ull i høy kvalitet, – det setter kroppen din pris på! Derfor kan du nyte turen uten å tenke på kulda. Anbefales til bruk både på land og sjø utover høsten og vinteren!

  Islender svart

  Logg inn for å se din avtalepris
  Enten om du er fisker, skal på jakt eller bare er ute etter et flott og praktisk plagg til det urbane byliv så er islenderen midt i blinken. Ull er en avgjørende faktor for en innholdsrik og behagelig opplevelse. Fantastiske opplevelser kan bli ødelagt av dårlig bekledning. Islenderen er laget av norsk ull i høy kvalitet, – det setter kroppen din pris på! Derfor kan du nyte turen uten å tenke på kulda. Anbefales til bruk både på land og sjø utover høsten og vinteren!

  Nansen genser

  Logg inn for å se din avtalepris
  Vår Ullgenser Nansen fra Eskimo, er et høykvalitets ullprodukt til en meget god pris. Den har svært behagelig og god passform og er en varm og god ullgenser.

  LEIRVIK MIDLAYER JAKKE I STRETCH

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lett og komfortabel jakke med stretch og fleece på innsiden. Gir god isolasjon og varme som lag 2 eller som ytterste lag på vår/høst.

  GENSER

  produsenter