Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  FORTØYNINGSFJÆR OG KILER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Fortøyningsfjær 2 stk Smart Snubber - 16MM

  Logg inn for å se din avtalepris
  Pakke med 2 stk. fortøyningsfjær som passer til tauverk opp til 16 mm. Kan enkelt ettermonteres på eksisterende tau og krever ingen løse ender. Behovet for fjæring kan enkelt reguleres med antall SMART som monteres på tauet. Materialet er et spesielt polyuretan med bra aldringsbestandihet og elastisitet. Fjæren holder sin form og stretch i mange år.

  Fortøyningsfjær 2 stk Smart Snubber - 20MM

  Logg inn for å se din avtalepris
  Pakke med 2 stk. fortøyningsfjær som passer til tauverk opp til 20mm. Kan enkelt ettermonteres på eksisterende tau og krever ingen løse ender. Behovet for fjæring kan enkelt reguleres med antall SMART som monteres på tauet. Materialet er et spesielt polyuretan med bra aldringsbestandihet og elastisitet. Fjæren holder sin form og stretch i mange år.

  Snubber Twist fortøyningsfjær

  Logg inn for å se din avtalepris
  Snubber Twist er en ekstra forseggjort fortøyningsfjær, som beskytter både båten og bryggen mot harde rykk. Den demper svært godt, er usedvanlig holdbar og samtidig mer brukervennlig enn vanlige fortøyningsfjærer. En helt unik ting med Snubber Twist er at den enkelt kan festes inn på tauet, etter at du har fortøyet båten. Dette er spesielt praktisk når du skal fortøye i uthavner, eller i gjestehavner. Det gjør det også mulig å feste den på ankerlinen.

  Fortøyningsfjær, gummi

  Logg inn for å se din avtalepris

  Fortøyningsfjær, Forsheda

  Logg inn for å se din avtalepris
  Forsheda - den originale fortøyningsfjæren i gummi. Høy kvalitet. Passer til tau i dimensjoner 10-24 mm.

  FORTØYNINGSFJÆR OG KILER

  produsenter