Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  FISKESETT

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  DAM Quick HPN Pro 150 + Lawson Sea Fighter 3,7' 25 - 150 g Haspel

  Logg inn for å se din avtalepris
  Ett ypperlig båtfiskesett for nybegynnere. Settet består av DAM Quick HPN -High Performance Nitrated. Der visse deler av snellen er belagt med nitrat for å øke levetiden og redusere friksjonen – enkelt og genialt. I tillegg er denne snellene utstyrt med et anti-reverssystem som sikrer at ikke baksperra kobles fra ved et uhell. En utmerket snelleserie til en fornuftig pris. Lawson sea fighter 3`7 eer en båtstang av god kvalitet som er med på å gi en god fiskeopplevelse til nybegynnere. Følelsen av behagelig fiske med anbefalt slukvekt på 25-150g.

  Fjord Boat & North Sea 331

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sea Fighter 5,8 fot er en stang som egner seg til pilkefiske med pilker opptil 500 gram, men det er ikke noe i veien for å sette på noe tyngre vekter i forbindelse med agnfiske på dypere vann. Enkel og robust stang som like gjerne kan brukes ute på havet etter de største torskene. Lawson NorthSea er en serie moderne og kompakte havfiskesneller perfekte for norske forhold. De leveres i to størrelser med åpen topp. Her må man fordele snøret selv, noe som er lettere enn mange tror. Snellene er laget med en ekstra kraftig aluminiumsramme rundt spolen for ekstra styrke og stabilitet. Sidedeksel i grafittmateriale for lavere vekt, stjernebrems med karbon bremseskiver sørger for jevn og sterk brems og en knarr som kan være en fin nappindikator ved passivt meitefiske eller ved dorging. Kaldsmidd aluminiumsfrest spole Ramme rundt spole Høykvalitets rustfrie kulelager Dual anti-reverse system Multi-disc karbon bremseskiver Rustfritt pinion drev EVA-foam sveiv håndtak.

  Havfiske GTR 20II

  Logg inn for å se din avtalepris
  Shimano Vengeance & Lawson GTR 20II

  Lawson Sea fighter 100-500 & Hyperloop 6000

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sea Fighter 5 fot er en pilkestang som er tilpasset fiske med haspelsnelle. Her kan du bruke pilker med vekt opptil 500 gram. Store og kraftige stangringer gjør at du kan sveive svivelen igjennom alle ringene når du er ferdig fisket for de som ønsker dette. Den korte lengden gjør den enkel å håndtere for alle aldersgrupper. Settet leveres med en ferdig påspolt Shimano Hyperloope 6000 FB. Med sine unike kulelager og robuste gir er denne snellen klar for en hver utfordring.

  Lawson Sea Fighter 9' 30 - 80g/6' 100-400g + DAM Quick Camaro 660FD

  Logg inn for å se din avtalepris
  Dette er sjøfiskesettet for deg som vil ha mulighet til å både fiske fra land og båt. Kombisettet kommer i 4 deler. Bunndelen er fells for begge der man kun skifter ut toppen etter hvilket bruk. Kastesettet består av totalt tre deler og er en 9 fots stang med anbefalt kastevekt fra 30-80 gram. Båtsettet består av totalt to deler og er en 6 fots stang med anbefalt aagnvekt fra 100-400 gram. Det er ikke noe problem å bruke noe tyngre agnvekt på denne stangen. Quick Camaro er utstyrt med en nøye utviklet og grundig testet langtkastende spole, som i kombinasjon med den vide rotoren gir lange og presise kast. Her får du mye snelle for pengene! • 5 Rustfrie kulelager. • 1 nålelager for Instant Anti-reverse. • Snellehus og rotor i ekstra motstandsdyktig ABS grafitt. • Langtkastende rotor og spoledesign. • Vannavstøtende konstruksjon. • Tykk bøyle. • Micro justerbart bremsesystem med overdimensjonerte bremseskiver. • Dobbelt anodisert metall spole.

  Marinor Fjord + QUICK HPN 150RD

  Logg inn for å se din avtalepris

  Offshore 300g+GTR 15 250m line

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lawson offshore boat, en 7 forts to delt stang med pilkevekt opp til 300g. GTR 15 med en utveksling fra 1:3,8 til 1:4,0. snellen har silkemyk spakbrems for frikopling og fighting med stor fisk. Et solid men lettere båtsett som passer for alle.

  Offshore boat 7" 500g G3 + GTR20

  Logg inn for å se din avtalepris
  Todelte og syv fot lang båtstang med pilkevekt opp til 500g. Offshore boat G3 er tredje generasjon av denne stangserien som leveres med helt nye Gun-smoke ringer og har en litt slankere kroppsform enn tidligere. GTR-2-speed har gir med utveksling 1:3,8 og 1:1,5.Høygir er glimrende under vanlig fiske, mens lavgiret kommer til sin rett når det skal pumpes opp tung fisk fra store dyp. Dette gir også mindre belastninger på drivverket. Snellen har en silkemyk spakpres for frikobling. Kombinert sammen er dette settet mye kvalitet for pengene.

  Penn Combo Wrath Boat 30-50lb

  Logg inn for å se din avtalepris
  Full metall kropp og sideplate Maskinert og anodisert aluminiumspole 6 + 1 kulelagersystem i rustfritt stål Slitesterke titanoksydførere Et solid haspel havfiskesett.

  Penn Combo Wrath Boat Haspel 20-30lb

  Logg inn for å se din avtalepris

  Quick Black Pirate 30

  Logg inn for å se din avtalepris
  Lawson fjord jigger 6` 150-300g

  Regiment 15-40lb Squall 50

  Logg inn for å se din avtalepris
  Med en solid toppsnelle for havets store kjemper og den hardføre karbonstangen Regiment har man ett sett man kan stole på . Med ett smarte Versa-handle systemet kan du enkelt justere sveivehåndtakets lengde. Verktøy følger selvfølgelig med. Legg merke til Penn Squall Lever Drags rene konstruksjon som ikke bare er pen og se på, men den minimerer også faren for at snøret skal feste seg i noe som stikker ut på snellen. Modellen har snellefeste som enkelt vippes frem ved fingrene. Spesifikasjoner squall: Snørekapasitet: 460 m / 0,56 mm Vekt: 797 gram Utveklsing: 4,3:1 Stativ og gavler av lettvektsgrafitt Presisjonsfrest aluminiumspole 5 kulelager + IAR-lager Dura Drag-bremsesystem - jevn og pålitelig bremsekraft, også i ekstreme situasjoner. Sene på sett: 180 meter backing, 250 meter Compact line 0,40

  Squadron 30-50 Squall 50

  Logg inn for å se din avtalepris

  Squadron 50lb Fathom 40SD

  Logg inn for å se din avtalepris
  Solid havfiskesett fra Penn. Stang: Penn Squadron 7` 50lb Snelle: Penn Fathom II 40SD Sene: Backing 180 meter og 250 meter Compact line 0,40

  Squal 50lbs Fathom

  Logg inn for å se din avtalepris

  YELLOW REEF 1,35M 300G & HPN150

  Logg inn for å se din avtalepris
  Ett favorittsett for veldig mange, og er suveren til det enkle pilke- og dorgefiske. Stangen er massiv og tåler en røff behandling, samtidig som man får god føling med fisken under kjøring. Snellen er delvis nitrat belagt for å øke levetid og redusere frikson. Et solid fiskesett og en suveren stang for ferie-fiskeren og andre som ferdes på sjøen. Spesifikasjoner: - Slukvekt: 300 gram - Vekt stang: 330 gram - Lengde: 135 cm.

  FISKESETT

  produsenter