Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Humminbird Helix 5 Chirp GPS - G3

  Logg inn for å se din avtalepris
  5" kombiskjerm (Kartplotter og ekkolodd) som støtter Navionics og AutoChart Live hvor du kan lage dine egne kart i sanntid med både dybde, bunnhardhet og vegetasjon. Med i esken: Helix 5 G3 CHIRP GPS, XNT 9 HW T hekkgiver, Strømkabel PC10, Brakett, Festeskruer og Manual

  Humminbird Helix 5 sonar G2 - Ekkolodd

  Logg inn for å se din avtalepris
  Hendig ekkolodd fra Humminbird. Enheten har en 5" skjerm med 800×480 oppløsning og en lysstyrke på 1000nits. Modellen er kompakt, enkel å bruke og retter seg mot mindre fiske og fritidsbåter. Medfølger Helix 5 G2 Sonar , XNT 9 20 T hekksvinger, Strømkabel PC 10, Brakett, Festeskruer og Manual.

  Humminbird Helix 7 Chirp GPS G4

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kombiskjerm fra Humminbird. HELIX 7 CHIRP GPS G4 med 7" skjerm på 1500 nits og Dual Spectrum CHIRP Sonar. Skjermen kommer med støtte for Navionics og AutoChart Live for å kunne lage egne kart i sanntid med både dybde, bunnhardhet og vegetasjon. Med i esken: Helix 7 G4 CHIRP GPS, XNT 9 HW T hekkgiver, Strømkabel, Brakett, Festeskruer Svensk Manual

  Humminbird Helix 7 Chirp GPS G4N

  Logg inn for å se din avtalepris
  Humminbird HELIX 7 CHIRP GPS G4N med 7" skjerm på 1500 nits og Dual Spectrum CHIRP Sonar. Skjermen har støtte for Navionics, i tillegg kommer den med Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet nettverk, NMEA 2000 og AutoChart Live for å lage egne kart i sanntid med dybde, bunnhardhet og vegetasjon.

  Humminbird Piranha Max 4

  Logg inn for å se din avtalepris
  Piranha Max 4 i et nytt og oppdatert utseende, ligner nå mer på resten av skjermene i Humminbird serien. Enheten har en helt ny skjerm på 4.3" og med 480×272 pixler oppløsning har den samme vertikale oppløsning som sine søsken i Helix familien. Passer perfekt til mindre båter eller som isfiskelodd på isen.Som den foregående modellen 197cx har Piranha Max 4 enkle menyer, en brakett som kan vries og tiltes. Kan hvis ønskelig også felles inn.

  EKKOLODD OG KARTPLOTTER

  produsenter