Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  DRIVLINJER OG AKSEL

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Pakkboks med fettsmurt nippel 30 mm

  Logg inn for å se din avtalepris
  Denne pakkboksen har fettsmøring og indre tetningshylser som reduserer akselens slitasje og muliggjør sikker drift selv i kalde vannforhold. Denne pakkboksen gir langvarig isolering og redusert vedlikeholdskrav. Gummihylsen er utstyrt med klemmer i rustfritt stål. ØA: 30mm. ØB: 59mm.

  Stevnlager justerbar Ø30

  Logg inn for å se din avtalepris
  Justerbart stevnlager fra Tor Marine. Kommer i flere størrelser fra 25 mm (ØA). Se tilhørende fil under eller i bildegalleriet for målskisser med komplette mål.

  Vannsmurt gummipakkboks Ø30 evo

  Logg inn for å se din avtalepris
  Vannsmurt gummipakkboks «EVO» Vannet taes direkte inn gjennom en liten skroggjennomføring, 3/8 (medfølger ikke) og er enkel å montere. Alternativt kan kjølestussen blendes med varenr. 1046944. Viktig at det da luftes ved sjøsetting. Tetningen mot vannet er en spesialpakning som smøres med medfølgende silikonfett gjennom en fettnippel i pakkboksen. Dette er en enkel operasjon, og skal kun utføres hvert halvår. Fettet smører tetningen og gir minimal friksjon og slitasje av både aksel og pakk boks. Pakkboksen leveres for akseldiameter fra 25mm/ 1" til 50mm/ 2" og er beregnet for fritidsbåter med hastighet opp til 30 knop.

  DRIVLINJER OG AKSEL

  produsenter