Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  DIVERSE

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Fettpresse 18V 400ML DGP180Z

  Logg inn for å se din avtalepris
  Effektiv 18V fettpresse med 1200 mm lang slange til og beholder til 400ml patroner. Brukes til påfylling av fett, typisk for anleggsmaskiner, gårdsmaskiner, kran, winch og lignende. Opp til 690 bar trykk. Ved hurtig påfylling justeres maskinens hastighet automatisk i forhold til motstanden. Z-modell leveres i eske uten batterier og lader.

  Kompressor 12V MP100DZ 8,3 BAR

  Logg inn for å se din avtalepris
  Batteridrevet 12V kompressor uten lufttank. Pumper dekk til bil, motorsykkel og sykkel, oppblåsbare leker og baller etc. Gi maskinen 5 minutters pause for hver 5 minutters bruk for å kjøle den ned. Det medfølger amerikansk, fransk og engelsk adapter, samt adapter til å pumpe baller og luftleker. Leveres uten batteri.

  Støvsuger 1000W 20L VC2000L

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kompakt og stabil våt/tørr støvsuger med filer klasse L til rengjøring eller tilkobling til verktøy. Filteret rengjøres ved å trykke på en knapp. Støvsugeren har 20 liters plastbeholder og det medfølger slange, rør og gulvmunnstykke.

  STØVSUGER 18V DCL184Z AUTO

  Logg inn for å se din avtalepris
  Dette er en støvsuger som er laget spesielt for å støvsuge biler, og de forskjellige munnstykkene som medfølger er til matter, seter, gulv og annet interiør. 4 munnstykker, støvsugerposer, skulderrem og blåsetilbehør medfølger.

  Termos 330ML E-05599

  Logg inn for å se din avtalepris

  Vannpumpe elektrisk for gråvann

  Logg inn for å se din avtalepris
  Kompakt vannpumpe i stål til enkle og mellomstore oppgaver. Denne kompakte, elektriske vannpumpen er velegnet til for eksempel regnsvannsbaseng(sisterne), hagevanning, tømming av grøfter, kjellere, brønner, dammer, svømmebaseng og henting av vann fra elver/bekker. Enkel å sette opp og den har en kapasitet på 250 l/min.

  DIVERSE

  produsenter