Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  BESKYTTELSE

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  CRC RUSTBESKYTTER ZINK 250ml (6) 

  Logg inn for å se din avtalepris
  GALVANIC ZINK. Er en zinkrikt, galvanisert virkning og kraftig rustbeskyttelsesmiddel for både nyapplikasjon på ubehandlede flater som for reparasjon av skadede zinklag på tidligere varmforzinkede eller galvaniserte flater.

  Loctite zinkspray 400ml 7800

  Logg inn for å se din avtalepris
  SF 7800 Zinkspray. Gir et utrolig katodisk korrosjonsvern på jernmetaller. Tilbakestiller beskyttelsen på galvaniserte flater. Typiske applikasjoner: Forbedring av metalldeler etter sveising, langtidsvern på metallenheter. Arbeidstemperaturområde: -50°C til +50°C. Farge: grå Flyttbarhetstid (standardklima): etter 1 time.

  SALT-X 625ml ferdig blandet

  Logg inn for å se din avtalepris
  Salt-X fjerner salt og saltvann fra alle overflater og etterlater et beskyttende belegg som bevarer finishen og forhindrer rust! Virker raskt og effektivt. Salt-X legger igjen en korrosjonshemmende hinne som bekjemper rust og salt. Den er vannbasert og biologisk nedbrytbar og kan trygt brukes på alle typer overflater.

  SALT-X 950ml konsentrat

  Logg inn for å se din avtalepris
  Salt-X er en vannbasert løsning som løser umiddelbart opp salt og saltrester og «avmagnitiserer» salt slik at det umiddelbart løsner fra overflaten. Som båteiger finner du overraskende mange bruksområder for Salt-X. Sprayflasken er genial å bruke til alt fra båtvask,bilvask, motorvask, vaske av bremser og calipper til vask innvendig i dører og som vindusvask. Etter kort tids bruk finner du garantert flere bruksområder. Bor du nær sjøen; prøv den til rutevask i hjemmet! Salt-X er ikke skadelig for noen overflater, så her er det kun fantasien som setter grenser!

  BESKYTTELSE

  produsenter