Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
  Filters
  Preferences
  Søk

  BELYSNING

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise elementer per side

  Mareld Flash 1000 RE

  Logg inn for å se din avtalepris
  En oppladbar, liten og smidig lampe. Lampen er støtsikker og kraftfull i forhold til sin størrelse. Den har en unik design der størrelse gjør at den enkelt får plass i f.eks. verktøykassen. Utstyrt med USB-uttak og mulighet til å velge på hel- og halvlys. Støtsikkerhet IK08. Batteri og lader inngår.

  Mareld Giga 200 RE

  Logg inn for å se din avtalepris
  Oppladbar håndlampe med LED-teknikk SMD som gir energieffektivt og godt lys. Utstyrt med magnet i bunnen som kan justeres i 90 grader, svingbar krok samt USB-port til f.eks. lading av mobiltelefon. Li-ion batteri for lang levetid, klarer dobbelt så mange ladinger. Lader for 230V samt 12V (for bilen) inngår.

  Mareld Illumine 550 RE

  Logg inn for å se din avtalepris
  Oppladbar håndlykt med vikbar lysklinge, den gjør montering enkel ved magnet i bunnen samt en krok som gjør lykten mer brukervennlig. Man kan bruke håndlykten som en "lommelykt", da den har et topplys som gir 50 lumen. Selve lysklingen er vribar 180 grader og håndlyktens lyskilde gir en lysmengde på 550 lumen.

  Mareld Blaze 2800

  Logg inn for å se din avtalepris
  En fleksibel arbeidslampe med COB-LED teknikk. Utstyrt med 5 meter kabel, magnetfeste og en håndtak i bakkant. Den buede formen på lampen beskytter linsen ved et eventuelt fall. Fleksibiliteten kan utøkes ytterligere da man kan kjøpe et ekstra batteri. Ingen ekstra lader trengs for å lade batteriet, den lades med strømkabelen som følger med lampen. Støtsikkerhet IK08.

  Mareld Nimbus 450

  Logg inn for å se din avtalepris
  En liten og hendig lommelykt, smidig å håndtere og bære med seg. Lykten har en jevn og bra lysstråle som gjør at den passer for de fleste situasjoner. Lykten havner i låst posisjon etter 10-15 sekunder, etter det kan man slå av lommelykten med et knappetrykk uten at du trenger å trykke igjennom alle trinnene.

  Mareld Piko 550 Re

  Logg inn for å se din avtalepris
  Oppladbar hodelykt, men det går også å bruke vanlige alkaliske batterier, mens man lader det medfølgende oppladbare batteriet - man pleier å si at lykten er en hybrid. For å gjøre lykten ekstra fleksibel ved bruk er den utstyrt med bevegelses-, avstand- og lyssensor. Sensoren kan kobles ut hvis man ønsker. 3 ulike lysposisjoner pluss pulserende. Ved at lykten har zoom kan man fokusere ljyset på et mindre punkt hvis man ønsker. En allsidig hodelykt som er behagelig og bekvem å bruke.

  Mareld Stavlykt Nimbus 450 RE

  Logg inn for å se din avtalepris
  Sterk lommelykt med flere lysposisjoner som enkelt kan tilpasses etter ditt behov. Jevn og godt lysbilde samt fokus som er mykt og smidig å justere. Oppladbar. Batteri og lader inngår.

  Mareld Yotta 300 RE

  Logg inn for å se din avtalepris
  Oppladbar hodelykt som er utstyrt med muligheten til å regulere kaldt og varmt lys, fra 2700- 6500 K i tre steg. For å se fargekontraster har også veldig høy fargegjengivelse, RA 95, lagt til. Lampen har også en bevegelsessensor som gjør at man kan sette på/stenge av systemet med en håndbevegelse, som innebærer at det er enklere å bruke hansker m.m. Lett og bekvem å bruke.

  BELYSNING

  Subcategories
  produsenter