Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
PRODUKTKATEGORIER
    Filters
    Preferences
    Søk

    AVFETTING

    Se som Nett Liste
    Sorter etter
    Vise elementer per side

    CRC Avfetting Power Clean 250 ml

    Logg inn for å se din avtalepris
    Et kraftig rengjøringsmiddel, først og fremst beregnet for service og reparasjon. Sammensetningen er utviklet for rask og effektiv avfetting og rengjøring av maskindeler, maskiner og verktøy - det blir rent resten øyeblikkelig.

    CRC AVFETTING CLEANPRO SPRAY 500ML

    Logg inn for å se din avtalepris
    Løsemiddelbasert rengjørings- og avfettingsmiddel for service og reparasjon. Egenskaper: Hurtigtørkende og kraftig rengjøringsmiddel, trenger raskt inn og skjærer igjennom smuss og sot, rask fordamping. Fordeler: Fjerner raskt fett, olje, smøremiddel, tjære og lim, legger ikke igjen noen rester, sikker på de fleste plast og gummi, lett å bruke med aerosol høytrykksmunnstykke, 360° sprayteknikk.

    CRC Avfettingsmiddel Multi Clean 1409

    Logg inn for å se din avtalepris
    MULTI CLEAN PUMPESPRAY. Hvordan blir du kvitt oljerester, fett og smuss? Bruk CRC Multi Clean! Et meget kraftig avfettingsmiddel for bilen, båten, boligen og masse annet. Leveres i flaske med praktisk pistolgrep. 500 ML

    CRC Motorvask spray 250ml

    Logg inn for å se din avtalepris
    Fjerner tjære, olje, fett og veisalt. Med innebygget rustbeskyttelse. Kan også brukes på billakk. Spray enkelt på og spyl av.

    CRC bremserens 250ml

    Logg inn for å se din avtalepris
    Et kraftig og meget effektivt bremse- og komponentrengjøringsmiddel, med flere aktive bestanddeler

    CRC Elektronikkrens 250 ml

    Logg inn for å se din avtalepris
    Et mildt elektronikkrengjøringsmiddel som fjerner lette oljer, fingeravtrykk og støv fra all slags konsumentelektronikk. Produktet er mildt og godt tilpasset for at ømfintlige komponenter skal kunne rengjøres uten fare for skader. Kan brukes på ømfintlig plast.

    CRC Forgasserrens 500ml

    Logg inn for å se din avtalepris
    Kraftig løsemiddelblanding for å løsne gummi, kull og slam fra forgassere, EGR, PVC og ventiler i forbrenningsmotorer. Kan brukes på både diesel - og bensinmotorer. Ingen demontering. Gir et mer økonomisk drivstofforbruk, og gjør at motoren går smidigere. 360 graders ventil på flasken.

    SystemRens 1 ltr

    Logg inn for å se din avtalepris
    SystemRens 1 liter til rens av alle typer varme- og kjølesystemer. Gir et fantastisk resultat. SystemRens er et biologisk produkt.

    AVFETTING

    produsenter